ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ФУНКЦІОНАЛЬНОГО РОЗСІЛЬНОГО СИРУ ТИПУ «БРИНЗА»

Автор(и)

  • Н. О. Непошивайленко Дніпровський державний технічний університет, Україна
  • І. М. Корнієнко Національний авіаційний університет, Україна
  • Я.М. Черненко Фаховий коледж харчових технологій та підприємництва Дніпровського державного технічного університету, Україна

Анотація

Актуальність роботи полягає у необхідності оптимізації технології та підбору сировини для виготовлення функціонального продукту з підвищеним титром молочнокислих бактерій та подовженим терміном зберігання готового продукту, адже високі органолептичні показники, харчова та біологічна цінність розсільних сирів типу «Бринза» свідчить про актуальність та перспективу їх виробництва.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-06-21

Номер

Розділ

ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА, ФАРМАЦЕВТИЧНА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ