ОГЛЯД НОВІТНІХ МЕТОДІВ ЕКСТРАГУВАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Анотація
1. Subhash C. Mandal, Vivekananda Mandal, Anup Kumar Das,Essentials of Botanica Extraction, Academic Press, 2015, 207 p.
2. Хохленкова Н.В., Буряк М.В. Аналіз сучасних методів екстракції лікарської рослинної сировиниhttps://sworld.com.ua/simpoz11/9.pdf
3. Shahin Roohinejad, Mohamed Koubaa, Francisco J. Barba, Ralf Greiner, Vibeke Orlien, Nikolai I. Lebovka, Negative pressure cavitation extraction: A novel method for extraction of food bioactive compounds from plant materials, Trendsin Food Science & Technology, Volume 52, 2016, P.98-108
Посилання
Subhash C. Mandal, Vivekananda Mandal, Anup Kumar Das,Essentials of Botanica Extraction, Academic Press, 2015, 207 p.
Хохленкова Н.В., Буряк М.В. Аналіз сучасних методів екстракції лікарської рослинної сировиниhttps://sworld.com.ua/simpoz11/9.pdf
Shahin Roohinejad, Mohamed Koubaa, Francisco J. Barba, Ralf Greiner, Vibeke Orlien, Nikolai I. Lebovka, Negative pressure cavitation extraction: A novel method for extraction of food bioactive compounds from plant materials, Trendsin Food Science & Technology, Volume 52, 2016, P.98-108