ВИВЧЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ВОДОРОСТЕЙ У ЯКОСТІ КОМПОНЕНТІВ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ

Автор(и)

  • А.В. Кулеш Національний фармацевтичний університет, Україна
  • О.П. Стрілець Національний фармацевтичний університет, Україна
  • Л.С. Стрельников Національний фармацевтичний університет, Україна

Анотація

На сьогоднішній день актуальною проблемою у біотехнології постає розробка нових або удосконалення існуючих поживних середовищ для культивування мікроорганізмів на стадії отримання маточної культури. Особливістю технологічного процесу є досягнення високої швидкості росту біомаси та отримання мікроорганізмів (бактерій, грибів, дріжджів, тощо) з великою фізіологічною активністю ферментного комплексу, оскільки у подальшому це сприяє виходу більш якісного готового продукту [1].

Посилання

Пономарева О., Черныш В., Прохорчик И. Влияние условий культивирования на выход и качество хлебопекарных дрожжей. Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. 2014. No 1 (110). С. 7–12.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-06-21

Номер

Розділ

ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА, ФАРМАЦЕВТИЧНА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ