ВИВЧЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ВОДОРОСТЕЙ У ЯКОСТІ КОМПОНЕНТІВ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ
Анотація
На сьогоднішній день актуальною проблемою у біотехнології постає розробка нових або удосконалення існуючих поживних середовищ для культивування мікроорганізмів на стадії отримання маточної культури. Особливістю технологічного процесу є досягнення високої швидкості росту біомаси та отримання мікроорганізмів (бактерій, грибів, дріжджів, тощо) з великою фізіологічною активністю ферментного комплексу, оскільки у подальшому це сприяє виходу більш якісного готового продукту [1].
Посилання
Пономарева О., Черныш В., Прохорчик И. Влияние условий культивирования на выход и качество хлебопекарных дрожжей. Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. 2014. No 1 (110). С. 7–12.
##submission.downloads##
Опубліковано
2022-06-21
Номер
Розділ
ПРОМИСЛОВА, ХАРЧОВА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА, ФАРМАЦЕВТИЧНА ТА МЕДИЧНА БІОТЕХНОЛОГІЯ